Αποστολή μας είναι…

… με σύμμαχο την τεχνολογία, να δημιουργούμε αειφόρες κατασκευές,
προστιθέμενης αξίας, που συμβάλλουν στη βιώσιμη ανάπτυξη, πάντα με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ AVANTECH

Η Avantech ιδρύθηκε το 2010, ως υλοποίηση ενός κοινού οράματος, του Μιχάλη Παναγιωτόπουλου και του Στέλιου Κρητικού, για τη δημιουργία μιας επιχείρησης που θα ειδικεύεται στη μελέτη και τη μεταποίηση αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου, υαλοπινάκων και σύνθετων πάνελ αλουμινίου, καλύπτοντας όλες τις σύγχρονες κατασκευαστικές και αρχιτεκτονικές τάσεις και ανάγκες στην ελληνική και διεθνή αγορά.

Σήμερα, με μακρόχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία στο façade, η εταιρία δραστηριοποιείται σε όλο το φάσμα του σχεδιασμού, της προμήθειας και της δημιουργίας σύνθετων αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου και υαλοπετασμάτων, πολύπλοκων αρχιτεκτονικών εφαρμογών, διακοσμητικών κατασκευών με σταθερές ή κινητές τεχνικές σκίασης (kinetic façade), καθώς και σύνθετων συστημάτων αλουμινίου (bespoke), όπως window wall και unitized façade, που ανταποκρίνονται στις αρχιτεκτονικές τάσεις και απαιτήσεις των μελετητών.

Έχοντας σύμμαχο την τεχνολογία, η Avantech συνεχίζει, με την ίδια επαγγελματική συνέπεια και προσήλωση να αναβαθμίζει τις παρεχόμενες υπηρεσίες της και να προσφέρει υψηλής ποιότητας και αισθητικής εξειδικευμένες κατασκευές, πάντα με σεβασμό στο φυσικό και κοινωνικό περιβάλλον, συμβάλλοντας στη δημιουργία αειφόρων έργων διαχρονικής αξίας.

1
Projects Completed
1
Bespoke Systems
1
Employees

2010

Ιδρύεται η Avantech από τον Μιχάλη Παναγιωτόπουλο και τον Στέλιο Κρητικό

2012

Η Avantech πιστοποιείται από τον οργανισμό TUV Austria Hellas κατά ISO 9001:2008 και FPC

2013

Κατασκευάζει τα πρώτα minimal ηλεκτρικά συστήματα κουφωμάτων Schucco ASS77 στην Ελλάδα και αναλαμβάνει το 1ο Ευρωπαϊκό project για την Schucco

2015

Αναλαμβάνει την κατασκευή μεγάλων έργων όπως τα Γραφεία Aegean – Olympic Air στο Ελ. Βενιζέλος, της Hertz στην Παιανία, το Μέγαρο ΟΤΕ – Γραφεία Real Estate, τα κεντρικά του Σκλαβενίτη, τον Ο.Λ. Πατρών

2016

Υλοποιεί την μετατροπή του εργοστασίου “Σωληνουργεία Κορίνθου” σε ένα σύγχρονο εμπορικό κέντρο

2018

Υπογράφει συμφωνία για την μελέτη και κατασκευή του “The Orbit Athens”

2019

Δημιουργείται δίκτυο συνεργατών στον Καναδά

2020

Ολοκληρώνει έργα στην Νέα Υόρκη, στο Λος Άντζελες και στο Τορόντο του Καναδά

2021

Αναλαμβάνει την μελέτη και την προμήθεια bespoke συστήματος Unitized Facade και συστήματος σκίασης (fins) στον Πύργο του Πειραιά (24 όροφοι)

2022

Υπογράφει συμφωνία ως facade consultant με την Hill International για το έργο “The Grid”

2023

Αναλαμβάνει στην Οττάβα του Καναδά, high tower 26 ορόφων

ένα τέλειο έργο είναι αποτέλεσμα ομαδικής εργασίας , είναι το κοινό όραμά μας που με τη συνεργασία μας γίνεται πραγματικότητα

ΑΣ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ

Είμαστε εδώ, με εμπειρία, τεχνογνωσία και εξειδικευμένη ομάδα, για να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε και να υλοποιήσετε την ιδέα σας.

  Σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε και τοποθετούμε σύνθετα αρχιτεκτονικά έργα αλουμινίου, υαλοπετάσματα, σταθερά ή κινητά συστήματα σκίασης, και εξειδικευμένες μεταλλικές κατασκευές που ανταποκρίνονται στις υψηλότερες απαιτήσεις.

  Στοιχεία Επικοινωνίας
  UP
  Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  Click outside to hide the comparison bar
  Compare